НТФ"ТЕМС" виконує весь комплекс робіт : від розробки і проектування до введення в експлуатацію і сервісного обслуговування силової перетворювальної техніки, управляючої електроніки, АСУТП для підприємств енергетики  та інших галузей промисловості.

Основними видами діяльності НТФ "ТЕМС" є розробка і виробництво по ТУ У 16306847.005-00 або по ТЗ Замовника:

1. Регуляторів напруги РЕНАП (1х220В; 3х380В, від 25А до 1400А) для живлення трансформаторів в технологіях нагріву, плавлення, модифікації матеріалів, для віброприводів і тепловентиляторів, для систем живлення електромагнітів, електромагнітних сепараторів, обмоток синхронних генераторів ГЕС.

2. Електронних пускачів ПЕЛ-3 (3х380В,  від 20А до 300А)  в технологіях нагріва, сушки, плавлення, освітлення. 

3. Реверсивних пускачів ПЕЛР- 3-20 (3х380В, до 20А) для засувок і МЕО в промислових котелень, ТЕЦ і ТЕС.

4.  Систем контролю та управління промисловим обладнанням і технологічними процесами (АСУТП) : на переробних підприємствах (технологічне обладнання), на ТЕЦ і підприємствах малої енергетики, на деревообробних підприємствах, гірничо-збагачувальних та переробних комбінатах, на комбікормових виробництвах, в громадських і виробничих будівлях.

5. Поставка, введення в експлуатацію, технічне та сервісне обслуговування:  перетворювачів частоти для приводів змінного струму, плавних пускачів, приводів постійного струму фірм APATOR (ELKOMTECH), CONTROL TECHNIQUES(NIDEC), АВВ, DELTA, SIEMENS.

  НТФ «ТЕМС»
- технічний центр компанії APATOR ELKOMTECH в Україні по сервісному обслуговуванню промислової автоматики і привідної техніки, системний інтегратор CONTROL TECHNIQUES (Nidec), інтегратор SIEMENS.